Kunstmatige intelligentie Rotterdam

Geld besparen met kunstmatige intelligentie in Rotterdam? Het kan!

Bij kunstmatige intelligentie is waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt ‘iets met robots’. Dit kan echter zo zijn, maar dit hoeft helemaal niet. Kunstmatige intelligentie kan namelijk voor jouw bedrijf ook enorm veel voordelen opleveren. Met kunstmatige intelligentie kan namelijk het menselijk brein nagebootst worden. Hierbij worden cognitieve vaardigheden aangeleerd door de computer of door een robot. Op de lange termijn kan dit geld besparen. Maar, hoe werkt dit dan precies en wat kan dit voor jou betekenen?

Kunstmatige intelligentie Rotterdam

Hoe kan je geld besparen met kunstmatige intelligentie in Rotterdam

Als voorbeeld gebruiken wij van Louna ai vaak het spel Blackjack. Hoe vaker je dit speelt, hoe beter je erin wordt. Je kan dan bijvoorbeeld je winkans beter voorspellen, omdat je na een tijdje de tactieken beter doorziet. Bij een mens duurt dit echter uren en uren spelen, voordat je dit door hebt. Een computer kan echter binnen een half uur wel een miljoen potjes Blackjack spelen. Na elk spel kan hij dan zijn tactiek beter maken. Een computer is hiermee dus veel sneller dan een mens, omdat het veel meer berekeningen kan uitvoeren per minuut,en ook veel preciezer is. Alles kan bijgehouden worden: welke kaarten er gespeeld zijn, hoeveel kaarten er gespeeld zijn, wat het resultaat was, en ga zo maar door.

En wat heb jij aan de kunstmatige intelligentie in Rotterdam voor jouw bedrijf?

De bovenstaande uitleg klinkt misschien wel logisch, maar het is nog niet concreet voor jou. Dat begrijpen wij, dus nu verplaatsen wij het bovenstaande voorbeeld naar een café. Een computer kan voor jou bijvoorbeeld precies bijhouden wat je allemaal verkocht hebt afgelopen jaar, waardoor je de complete inkoop voor het aankomende jaar kunt voorspellen. Maar dat is nog niet alles. Kunstmatige intelligentie kan ook voor jou bijhouden op welke dagen het druk is, bij welke temperaturen het terras het volste was, wanneerer evenementen zijn die jou extra klanten opleveren, en nog veel meer. Zo kan de computer voor jou bijvoorbeeld bepalen hoeveel personeel je nodig hebt, wanneer je meer dranken moet inkopen en ga zo maar door. Het bespaart je dus tijd wanneer je dit handmatig deed of bied je nieuwe kansen wanneer je nog niet beschikte over deze informatie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op

Denk je na het lezen van ons verhaal: hé, dat kan nog wel eens iets opleveren voor mijn bedrijf. In dat geval kan je ons altijd een berichtje sturen. Nadat wij Kunstmatige Intelligentie gestudeerd hebben in Groningen, hebben wij ervaring opgedaan als C#.Net programmeur en met het ontwikkelen van een KYC applicatie. Sinds kort zijn wij in te huren als freelance kunstmatige intelligentie specialist. Je kan ons dus inschakelen voor de toepassing van kunstmatige intelligentie, maar ook voor machine learning consultancy en voor data science in Rotterdam zijn wij beschikbaar. Wij staan er altijd voor open om met jou rond de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te bespreken. Wij horen dus graag van je!

Menu