Machine Learning Consulting

Waarom machine learning consultancy kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf

Machine learning is een term die je tegenwoordig steeds vaker voorbij hoort komen. Maar wat is het precies? Het concept is, zoals de naam al zegt, dat een machine dingen aangeleerd krijgt. Het houdt zich bezig met algoritmen die ervoor kunnen zorgen dat een computer dingen kan leren. Zo kan een computer door geavanceerde technologie bijvoorbeeld patronen herkennen uit data. Dit is meteen waar machine learning voor jouw bedrijf toepasbaar is. Misschien vraag je je af hoe dan? In dit geval werkt het vaak het eenvoudigste om het uit te leggen uit het oogpunt van een café-eigenaar. Hij houdt zich vaak bezig met de inkoop van voorraad en het inplannen van personeel. Maar hoe weet je nou hoeveel voorraad je nodig hebt of hoeveel personeel je moet inzetten? Daar kan machine learning bij van pas komen. Door machine learning kan de computer namelijk data uit het verleden analyseren en hier patronen in herkennen. Hierdoor kan de computer precies voorspellen wanneer het druk wordt en hoeveel voorraad er ongeveer nodig is. Super handig dus! Zou jij ook willen weten wat machine learning voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Machine Learning Consulting

Geld besparen door machine learning consultancy door Louna AI

Door middel van het inzetten van machine learning, kan jij als bedrijf al snel vele euro’s per jaar besparen. Heel handig dus, want zo kan jouw bedrijf verder groeien, doordat je geld overhoudt. Wij als freelance kunstmatige intelligentie specialisten kunnen jou helpen om kunstmatige intelligentie in Rotterdam toe te passen binnen jouw bedrijf. Wil jij ook weten welke gerechten in jouw café verkocht gaan worden op 21 juni tussen 18:00 en 19:00? Of wil jij weten wat machine learning kan betekenen voor jouw bedrijf, in een andere sector dan de horeca? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Na onze studie kunstmatige intelligentie en het opdoen van veel werkervaring, hebben wij altijd ideeën over hoe machine learning jouw bedrijf verder kan helpen. Geïnteresseerd? Stuur ons dan vooral een bericht.

Neem contact met ons op bij interesse voor machine learning consultancy

Als je geïnteresseerd bent in het bovenstaande concept, dan wil je misschien toch eerst concreet hebben wat machine learning voor jouw bedrijf kan doen. Dat snappen wij en daarom plannen wij graag een afspraak met je in. In deze afspraak kan jij vertellen wat voor bedrijf jij hebt, en kunnen wij alvast ideeën opperen die in ons hoofd opkomen. Dit kan voor zowel machine learning, als kunstmatige intelligentie of data science in Rotterdam. Zo krijgen wij beiden een idee over een mogelijke samenwerking, waardoor voor zowel jou als ons een fijne werksfeer gecreëerd wordt. Wil jij ook vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op!

Menu