Werkervaring

In de afgelopen 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in C#.NET. Naast C# heb ik ook werkervaring met onder andere SQL, Typescript en Specflow. Daarnaast ben ik bedreven in het maken en verbeteren van CI/CD pipelines in Azure devops. Qua ondersteunende applicaties heb ik ervaring met onder andere Git, Jira, Confluence, Visual Studio en Visual Studio Code.

Januari 2020 - Heden

Safened B.V. Amsterdam

Toen ik bij Safened begon waren er twee verschillende portals waarvan er één was geschreven in ASP.NET en de andere in C#.Net in combinatie met een angular frontend. Om onderhoud te vergemakkelijken en de consistentie van de applicatie te verhogen heb ik de twee verschillende portals samengevoegd. Hiervoor heb ik ook de CI/CD implementatie in Azure devops aangepast en verbeterd.

November 2018 - December 2019

Fourthline España (Voorheen Safened)

Fourthline is begonnen als onderdeel van Safened en later afgesplitst als aparte applicatie. Bij Fourthline heb ik gewerkt aan de KYC (Know Your Customer) applicatie. Deze applicatie bestaat uit microservices geschreven in C#.NET Core, die in Linux docker containers draaien. De microservices maken gebruik van events om de huidige staat van een verificatie te bepalen. In mijn tijd bij Fourthline heb ik bijgedragen aan de beveiliging door een vault te implementeren in zowel de azure devops pipelines als in de microservices zelf. Verder heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van een event projector die alle events ontvangt en deze transformeert om in een database op te slaan. Tevens heb ik acceptance tests geschreven met behulp van Specflow en deze ook aan de bestaande pipelines toevoegd.

Maart 2018 - November 2018

Erni Consulting España

Bij Erni heb ik gewerkt aan een project bij Roche in Sant Cugat, waar ik hoofdverantwoordelijke was voor een applicatie die asynchroon de berichtenstroom tussen verschillende medische test apparatuur simuleert. Met deze applicatie is het mogelijk om virtueel een laboratorium te creëren om daarmee verscheidene medische testen uit te voeren. Deze testen zorgen voor een stroom van ASTM en HL7 berichten tussen de virtuele apparaten en de Roche infinity middleware, waardoor de minimale hardware vereisten voor de middleware konden worden bepaald. Ik heb in deze functie gewerkt met onder andere angular, c#.net en visual studio team services.

Oktober 2015 - December 2017

IBM Client Innovation center Groningen

IBM Client Innovation center Groningen

Bij IBM was ik verantwoordelijk voor een project bij Jumbo Supermarkten, waar ik alle applicaties in het .net landschap van Jumbo heb onderhouden en doorontwikkeld. In deze functie ben ik in twee jaar tijd doorgegroeid van junior developer tot expert in meer dan 20 verschillende applicaties waarin gebruik wordt gemaakt van onder andere IIS, Oracle Databases en JavaScript. Ik was daarnaast ook verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning, en in mijn rol als teamleider organiseerde ik het aantrekken van nieuwe teamleden en de directe communicatie naar Jumbo en het management van IBM.

Opleiding

September 2010 - April 2015

Bachelor Kunstmatige Intelligentie – Rijksuniversiteit Groningen
Gedurende mijn bacheloropleiding heb ik verschillende aspecten van kunstmatige intelligentie leren begrijpen en implementeren, zoals expert systemen, neurale netwerken en machine learning algoritmes. Ook heb ik leren programmeren in verschillende talen, zoals Python, Matlab en Haskell.

Menu